Kurt Thomasen Automobiler A/S

Service

Uanset om din bil blot har en lille fejl, der hurtigt skal rettes, eller trænger til en omfattende reparation, får du hos os den bedste service. På vores autoværksted arbejder vi med det nyeste Bosch måleudstyr. Gennem kurser og uddannelse er vores medarbejdere altid helt up-to-date med den nyeste udvikling på området. Vi er stolte af at være et autoriseret Bosch Car Service-værksted. Og du som kunde får masser af gavn af vores ekspertise og erfaring.

Vi har kendskab til alle bilmærker - både person-, vare- og erhvervsbiler - samt til mange forskellige tekniske systemer. På den måde kan vi tilbyde service og reparation af alle bilmærker (ifølge serviceskema) og sørge for at bilen overholder nyvognsgarantien.

Og hvis du ikke kan undvære din bil, mens vi gør den klar til brug, har vi mulighed for at stille en lånebil til rådighed. Spørg efter en lånebil, så prøver vi at finde en løsning.

Sikkerhed

På vores autoværksted kan vi garantere den bedst mulige sikkerhed.

Vi er et godkendt omsynsværksted for Færdselsstyrelsen for vare- og personbiler og er således underlagt kontrol af Færdselsstyrelsen. Derudover er vi tilsluttet Teknologisk Institut, som to gange om året kontroller vores måleudstyr og reparationer.

Det er din garanti som kunde for, at vores service er i orden!