Kurt Thomasen Automobiler A/S

Profil

Hos vores Statoil tankstation har vi hele fire tilbud til dig: brændstof, en vaskehal, trailere til udlejning og sidst men ikke mindst vores flotte butik.

I vores brændstofafdeling kan vi tilbyde både benzin, diesel og truckdiesel. Og opretter du som privatkunde et Statoil Privat Kort får du endda rabat, hver gang du tanker hos os. Spørg i butikken, hvordan du bestiller et kort.

Vores vaskehal er udstyret med en vaskemaskine. Her bliver din bil skinnende ren - ved hjælp af et af de fire vaskeprogrammer, vi kan tilbyde. Og køber du et Statoil Værdikort, kan du også her spare mange penge. Køb et værdikort med minimum 30 % rabat.

Mens du venter på, at din bil bliver fin og ren i vaskehallen, anbefaler vi et besøg i vores butik. Den har alt, hvad hjertet begærer: smøreolier og andre artikler til bilen, kioskvarer, friskbrygget kaffe, pølser og friske, hjemmelavede sandwich, drikkevarer, slik, chokolade, madvarer, vin, øl, sodavand og meget mere. Du vil blive overrasket over vores store sortiment!

Og til de morgenfriske har vi et helt særligt tilbud! Hver morgen fra mandag til fredag siger vi god morgen allerede klokken 5.25 med frisk bagerbrød og kaffe. Så er der ikke flere undskyldninger for ikke at stå tidligt op…

Har du brug for at leje en trailer? Vi tilbyder trailere til udlejning! Vælg blandt mange forskellige modeller og størrelser, bl.a. fritidstrailere, gittertrailere, små lukkede trailere, flyttetrailere, autotrailere, hestetrailere og boogietrailere.

Hvis du gerne vil bestille fyringsolie, kan vi anbefale, at du bestiller den direkte på www.statoil.dk. Her finder du alt, hvad du har brug for.

Det er Charlotte Thomasen og seks dygtige medarbejdere, der styrer butikken og hjælper med at betjene dig bedst muligt. 

Vi glæder os til dit besøg!